Ja a la venda les entrades per a la 2a edició de TedxIgualada

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 22 d’octubre al Teatre Ateneu d’Igualada

La 2a edició de TedxIgualada | Cedida La 2a edició de TedxIgualada | Cedida

Després de “Versions” -el nom de l’edició TEDxIgualada 2021-, el TEDxIgualada 2022 presentarà “Refraccions”, una edició que constarà d’un programa format per sis ponents que exposaran, com a fil conductor, com les idees són un dels eixos fonamentals d’una societat i la seva cultura, i que de la mateixa manera que la llum quan interactua en travessar una lent, canvia de direcció i adquireix matisos i diferents sensibilitats, les idees també ho fan quan són intercanviades.

Des de TEDxIgualada 2022 s’explorarà i es buscarà la conversa i la reflexió del públic sobre diversos àmbits: des del tecnològic fins al cultural i social; des del mediambiental fins al personal.  L’edició d’enguany -tot i comptar amb diverses actuacions i sorpreses- comptarà amb una forta representació del talent local. Els ponents de l’edició d’enguany són Mariola Dinarès, directora i presentadora del programa de tendències a les xarxes socials Popap de Catalunya Ràdio; Pol Makuri -atleta especialitzat en esquí de fons adaptat-; Marc Talavera -doctor en biologia per la UB i especialista en entobotànica-; Matthew Tree -escriptor anglocatalà-; Yonat Vaks -criptoartista visual- i Pep Valls, especialista en màrqueting digital, conceptual i retail.

Les entrades per poder gaudir de la 2a edició del TEDxIgualada 2022 ja estan a la venda al web de TEDxIgualada. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte dia 22 d’octubre al Teatre Ateneu d’Igualada a partir de les 16 h i des de l’organització s’espera doblar l’assistència de l’edició anterior.

Avui et destaquem
El més llegit