Èxit del pilot de reforma horària a Argentona

La meitat dels establiments de la localitat del Maresme tanquen abans i escurcen el descans del migdia

El 50% dels establiments d'Argentona se sumen a la Festa de la Reforma Horària, tancant a les 19:30 h i escurçant el descans del migdia

L'Ajuntament d'Argentona, Argentona Es Mou i el Grup Impulsor Local per a Reforma Horària, amb el suport de la Biblioteca Municipal, les fleques i pastisseries del municipi, Celler Castañé, l'Aula de Música i la Iniciativa per a la Reforma Horària han organitzat aquest dimarts, 28 de juny, la Festa de la Reforma Horària.

La Festa ha començat a la Biblioteca amb un contacontes especial sobre la Reforma Horària. Posteriorment el Cercavila-Batucada amb l'objectiu d'anunciar el tancament de botigues i finalment, les intervencions de Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària; Carles Martínez, regidor Promoció Econòmica; Eudald Calvo, alcalde d'Argentona.

El compromís d'Argentona ja ve des del 2015. Hi ha botigues que s'emmirallen en l'horari que existeix arreu del món per tancar d'hora. Alguns establiments tanquen a les 19 hores i asseguren que l'experiència és positiva ja que no els ha fet perdre clientela i permet arribar abans a casa.

El moviment ciutadà de la Reforma Horària a Argentona no s'atura amb la festa organitzada, i s'ha impulsat un grup impulsor on hi participen diferents actors, que planteja l'estratègia d'activitats fins a l'arribada del moment zero.
Avui et destaquem
El més llegit