Èxit a la primera sessió del programa “indústrIA” per plasmar l'impacte de la IA a l'economia

La propera jornada del programa es farà el dimecres dia 17 d’abril al Museu Paperer de Capellades

La indústria és el sector més productiu de Catalunya | iStock La indústria és el sector més productiu de Catalunya | iStock

Una trentena de persones van assistir a la primera sessió del programa indústrIA, organitzada per TICAnoia i l’oficina Accelera Pime per a entorns rurals Secartys/Sinergia i amb la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia.

La jornada, que també va comptar amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon Els Plans, va servir per presentar els fonaments de la IA i els tipus disponibles amb exemples d’aplicacions pràctiques dins l’àmbit industrial (optimització i gestió d’estocs, qualitat basada en visió i planificació i optimització de la producció) de la mà dels experts David Puiggròs, consultor especialitzat en Intel·ligència Artificial i CEO de l’empresa SPIA, i Adela Pagès Bernaus, coordinadora del doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en Administració i Direcció d’Empreses del Campus Universitari d’Igualada-UdL. 

La sessió va finalitzar amb un dinar a peu dret que va permetre a les empreses assistents relacionar-se amb els diferents experts d’Intel·ligència Artificial i agents tecnològics, i compartir inquietuds amb les mateixes empreses.

Propera sessió a Capellades

El programa indústrIA es desenvolupa de forma itinerant en quatre municipis diferents per tal d’acostar i aproximar aquesta nova realitat i paradigma a les empreses i indústries de la comarca, amb el mateix contingut en cada sessió. La propera sessió es farà a Capellades, al Museu Molí Paperer, el dimecres dia 17 d’abril, amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Capellades i del mateix Museu Molí Paperer. La tercera, al Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa, el dimecres dia 22 de maig; i la quarta, el Centre de Recursos per l’Ocupació de Calaf, el dimarts dia 11 de juny. Les inscripcions poden fer-se tant als webs de TICAnoia i la UEA.

Avui et destaquem
El més llegit