La penedesenca Família Torres, entre les millors vinyes del món

La llista World's Best Vineyards situa el celler català com la vint-i-sisena destinació amb més atractiu enoturístic

L'equip del celler Família Torres, a Vilafranca del Penedèx | Cedida L'equip del celler Família Torres, a Vilafranca del Penedèx | Cedida

El celler Família Torres escala posicions entre les millors vinyes del món per fer enoturisme. El rànquing World's Best Vineyards, elaborat pel grup editorial William Reed per, situa la vinya de Vilafranca del Penedès en la vint-i-sisena posició de les millors per visitar de cara als amants del vi. Aquesta classificació suposa una escalada de 16 posicions respecte a la quaranta-dosena plaça que va assolir el celler català a la passada classificació.

El celler es referma així com "una de les millors vinyes del món", i és l'única catalana – i la tercera de l'Estat Espanyol – que accedeix al rànquing enoturístic de William Reed. L'editorial configura la seva llista d'entre més de 1.500 cellers de tot el món d'acord amb les opinions de 600 professionals del sector del vi i l'enoturisme. Segons destaca l'empresa, la seva posició es basa no només en la trajectòria del celler i la qualitat del vi, sinó també en "les experiències que ofereix" - des de l'arquitectura fins al paisatge o l'atenció del personal.

Segons ha informat Família Torres, el jurat de World's Best Vineyards destaca del seu celler "el compromís amb la sostenibilitat", així com experiències turístiques com la Nit de les Estrelles o la Legacy Wine Experience. Els jutges de Wiliam Reed destaquen també la carta del seu restaurant El Celleret. Quant a la producció del celler, la llista valora especialment el vi Mas La Plana, però també els "nous vins experimentals".

Més informació
Mercadona estrena a Vilafranca el seu nou model de botiga eficient
Bodega Pasaje 1986: d'elBarri a un celler que promet créixer
Avui et destaquem
El més llegit