La Federació Empresarial del Gran Penedès reconeix les empreses que s'han reinventat en pandèmia

Xavier Sala-i-Martín va protagonitzar la Nit de l'Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès

Premiats a la Nit de l'Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès |Cedida Premiats a la Nit de l'Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès |Cedida

Més de 420 empresaris van assistir a la Nit de l'Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès, celebrada el 17 juny a la Finca Mas Solers. Una desena de companyies van ser premiades, en uns guardons que han volgut posat en valor la capacitat de reinventar-se durant la pandèmia del coronavirus. Cal Blay, empresa dedicada a la restauració i organització d'esdeveniments, va rebre el premi a l'empresa de l'any.

La presidenta de la Federació, Neus Lloveras, ha destacat el fet de poder tornar a retrobar-se en actes presencials: "Estem tornant a la normalitat, es poden organitzar esdeveniments i  tenim ganes de tirar endavant i celebrar que hem superat aquesta crisi sanitària". Per la seva banda, el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puingeró, ha assenyalat les infraestructures digitals com un pilar bàsic per l'economia del segle XXI: “Quan parlem infraestructures parlem d’un país connectat per terra, mar, aire i, fins i tot, espai i ciberespai”.

Sala-i-Martín i la globalització

L'altre protagonista de la nit ha estat l'economista Xavier Sala-i-Martín, que va lamentar que “els governs del món occidental han fracassat de manera estrepitosa en la seva gestió amb la pandèmia”. A més, ha explicat que la fi de la globalització serà una conseqüència de la crisi del coronavirus, el que pot suposar una oportunitat per molts països. Finalment, ha insistit en la quarta revolució industrial i la tecnologia com a element fonamental.

Més enllà de Cal Blay, han estat reconegudes Climorent, Tracta'm bé, Bombons Cudié, Gedia España, Vallformosa, Incís Films, Mas Alborà, Sínoca Studio, Squitx! i Fiona Home Staging.

Avui et destaquem
El més llegit