El festival de furgonetes més gran de l'Estat esgota les entrades a la Costa Brava

Es preveu una assistència de 1.000 vehicles i més de 3.000 persones

 El festival de furgonetes més gran de l'Estat esgota les entrades a la Costa Brava | Cedida El festival de furgonetes més gran de l'Estat esgota les entrades a la Costa Brava | Cedida

El càmping Nàutica Almata de Castelló d'Empúries acull un any més el PrimaveraVan, el festival de furgonetes camperes més gran de tot l'Estat espanyol. Es tracta d'un esdeveniment que congrega els més interessats en turisme de furgonetes i caravanes. Durant el cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig pel càmping, que està al costat dels aiguamolls de l'Empordà, hi haurà concerts, xerrades, activitats, venda de productes artesanals, 'food trucks' i animació per al públic infantil, a banda d'expositors vinculats al sector de la furgoneta. Aquests expositors acostaran productes que ajuden a la camperització dels vehicles.

De moment, el festival ha anunciat que ja s'han esgotat les entrades pel festival i es preveu que durant el cap de setmana hi hagi 1.000 furgonetes i més de 3.000 persones que assisteixin al PrimaveraVan. El fundador del festival i de la revista Furgosfera, Albert Sedó, ha detallat que el festival mostrarà que el moviment vanlifer espanyol està format per "una comunitat que respecta el medi ambient, que genera riquesa allà on va, solidària i interessada en l'entorn cultural i actiu".

L'any passat, Catalunya va liderar les matriculacions d'aquest tipus de vehicles a l'Estat, seguida d'Andalusia i el País Basc. Ara, la crisi de components a nivell global comença a afectar el sector, fet que porta a molts clients a anar a buscar furgonetes en d'altres comunitats autònomes o vagin directament al mercat de segona mà.

Avui et destaquem
El més llegit