El Festival Internacional de Patchwork torna a Sitges amb 100 expositors

L'organització desitja aproximar-se als 40.000 visitants de la darrera edició pre pandèmia

Festival Internacional de Patchwork de Sitges, abans de la covid, el 2019 | Cedida Festival Internacional de Patchwork de Sitges, abans de la covid, el 2019 | Cedida

El Festival Internacional de Patchwork torna a Sitges a partir d'aquest dijous recuperant la presencialitat. Fins a 109 expositors ofereixen el seu material en un recinte firal de més de 2.000 m2 ubicat al passeig de la Ribera, amb què es deixa enrere el format virtual del 2021. La fira es complementa amb cinc espais d'exposicions d'artistes internacionals i nacionals: El Centre Cultural Mirar, l’Estudi Vidal, la Sala Pere Stämpfli, el Mercat Vell i l’Ave Maria.

En l'última edició pre pandèmia, el 2019, la cita va atraure uns 40.000 visitants, i l'organització desitja aproximar-se a aquell registre. Aficionats d'arreu d'Europa ja han confirmat la seva assistència a un festival que s'allargarà fins diumenge.

Segons l'Ajuntament, l'última edició de l'esdeveniment va atraure 40.000 persones. La directora del Festival, Imma Farreró, apunta que ara "és una incògnita" preveure quants visitants hi haurà, però vaticina un bon registre "perquè hi ha hagut trucades de grups de França, Itàlia i Islàndia, que tenen moltes ganes de venir". Farreró explica que en dos anys no hi ha hagut cap fira sectorial amb més de 100 expositors, com els que són a Sitges aquests dies. 

Avui et destaquem
El més llegit