La FGEP reactiva el grup de compra d'energia elèctrica

Les 44 companyies i 75 punts de consum que ja ha reunit la federació sumen gairebé 23 gigawats

La FGEP reactiva el grup de compra d'energia elèctrica | iStock La FGEP reactiva el grup de compra d'energia elèctrica | iStock

Des de la seva represa, el club FEGP  Energia (Federació Empresarial del Gran Penedès) ha reunit ja fins a 44 companyies i un total de 75 punts de consum. En conjunt, sumen 22,98 gigawats (GWh), la qual cosa suposa un increment del 150% en relació amb l'anterior etapa d'aquest mateix grup de compra. 

Més info: Barcelona Energia compra electricitat a Endesa

La reducció de la factura energètica a través del grup de compra de la FEGP pot suposar estalvis entre el 15% i el 35%. A més, Idònium, la coordinadora de FEGP Energia assessora els membres del club per millorar els sistemes i les instal·lacions i propiciar l'eficiència energètica.

Els indicadors no poden ser més favorables, segons un comunicat emès per FEGP, atesa la tendència registrada en poc temps. Es preveu assolir un volum de compra de 30 GWh a principis de 2020, amb la participació d'una seixantena d'empreses. Aquestes dades es podrien doblar en el termini de 20 mesos.

Per apuntar-se al club FEGP Energia només és exigible que l'empresa estigui associada a l'organització empresarial.   

Més informació
Energia: la transició impossible
Autoconsum: com donar energia a la teva butxaca i al planeta?
Som Energia eleva un 52% la seva facturació i capta més socis que mai
Avui et destaquem
El més llegit