Fibracat s'estrena a Reus

L'empresa continuarà el seu pla d'expansió, amb un cost total de 18 milions d'euros, a Girona, Lleida, Barcelona, Mataró i Vic

Josep Olivet és el CEO de Fibracat Josep Olivet és el CEO de Fibracat

L'operadora de comunicacions manresana, Fibracat, obrirà la seva segona botiga a Reus. La companyia manresana inicia el seu desplegament pel territori a la capital del Baix Camp. Amb tot, el nou establiment, situat al cèntric carrer Monterols, és només el començament: la companyia ha anunciat en un comunicat la seva expansió per tot el territori català amb nous locals a Girona, Lleida, Barcelona, Mataró i Vic, una operació que costarà uns 18 milions d'euros i que culminarà l'any 2020.

D'aquesta manera, Fibracat es convertirà en l'únic operador català present arreu del país. Per dur a terme aquesta fita amb èxit, replicaran el model utilitzat a la primera Fibrastore, situada a Manresa, instal·lant els nous locals a localitzacions urbanes, cèntriques i emblemàtiques.

D'altra banda, la companyia, que ofereix fibra òptica, telefonia fixa i mòbil, també ampliarà el seu call center. Un servei propi que serà accessible a tota Catalunya gràcies a un telèfon gratuït. De fet, l'empresa ja ha iniciat el procés de selecció de nous tècnics informàtics i personal d'atenció al client, tant per al centre d'atenció telefònica com per a les noves botigues.

Avui et destaquem
El més llegit