Fira de Barcelona es reinventa pel 'retail' i la moda nupcial

El RBEWC se celebrarà en format virtual, mentre que la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week aposta per la creativitat de La Fura dels Baus en un nou escenari

El RBEWC del 2019 | Cedida El RBEWC del 2019 | Cedida

Després que diverses fires hagin anunciat noves dates per celebrar-se en haver caigut per la pandèmia de covid-19, avui arriba el torn del Retail & Brand Experience World Congress (RBEWC) i de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week. Segons informa Fira de Barcelona, el saló del retail se celebrarà els dies 17 i 18 de novembre en un nou format en línia, mentre que l'esdeveniment de moda nupcial tindrà lloc entre el 4 i el 10 de setembre amb un nou format virtual.

El nou format del RBEWC consistirà en un programa complet de transmissió de televisió amb entrevistes, debats i històries d’èxit, seguit d’un segon dia de tallers en línia, sessions i esdeveniments secundaris. El saló organitzarà i patrocinarà el tema de la venda al detall i de la marca que se centrarà en l’impacte global de la covid-19 a curt i llarg termini, de manera que tinguem l’oportunitat d’actuar com a plataforma per tornar a connectar i reconstruir l’ecosistema minorista i accelerar molt. recuperació necessària.

Per la seva banda, la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week presentarà les desfilades de les marques de referència del sector a través d'un innovador escenari de 400 metres quadrats format per pantalles LED de 7 metres d'alçada i més de 20 metres d'ample capaç d'adaptar-se a les necessitats artístiques de cada dissenyador, icreant així una experiència immersiva i diferent en cada presentació.

Les desfilades s’hauran enregistrat prèviament amb les mesures de seguretat necessàries i retransmeses en streaming a partir del 4 de setembre i s'obriran a una audiència global, que podrà viure l'espectacle de forma interactiva. Així, la passarel·la oferirà una posada en escena revolucionària i innovadora de la mà del llenguatge i estètica inconfusibles de la companyia de teatre i productora d'espectacles La Fura dels Baus.

Més informació
La revolució del 'retail': transició, suma d'intel·ligències i... estabilitat
El RBEWC fa aflorar l'aposta de les marques per la digitalització
Avui et destaquem
El més llegit