Five Guys: l'hamburgueseria preferida d'Obama arriba a Barcelona

La cadena de menjar ràpid obre el seu primer restaurant a la capital catalana

L'expresident dels Estats Units en un Five Guys L'expresident dels Estats Units en un Five Guys

L'hamburgueseria Five Guys ha obert aquesta Diada de Sant Jordi el seu primer restaurant a Barcelona, que està situat al centre comercial La Maquinista i que dóna feina a 55 treballadors, segons ha indicat la cadena de restaurants en un comunicat. Five Guys és la cadena d'hamburgueseries preferida de l'expresident dels Estats Units Barack Obama i ara arriba a la capital catalana.

Durant el seu mandat, Obama va esmorzar diversos cops fora de la Casa Blanca, concretament al Five Guys de Washington, del qual es va declarar fan. Així mateix, Five Guys va ser triada com l'hamburgueseria preferida dels nord-americans el 2017.

El restaurant Five Guys de Barcelona

El restaurant Five Guys de Barcelona | EP

L'establiment compta amb una superfície de 400 metres quadrats i un aforament per 150 persones, i l'hamburgueseria té previst obrir un segon restaurant a la capital catalana, que es trobarà al centre comercial Diagonal Mar, en els propers mesos.

L'empresa té cinc restaurants més a Espanya, quatre dels quals estan a Madrid i el restant a Granada, a més de tenir dos més en construcció a la capital espanyola i a Saragossa.

Avui et destaquem
El més llegit