FloraQueen inaugura un centre de producció a Itàlia

L'empresa d'enviament de flors i regals a domicili busca gestionar de forma directa les comandes realitzades a la zona de Milà

L'empresa, fundada el 2002, es dedica a l'enviament de flors, plantes i cistelles de regals a domicili L'empresa, fundada el 2002, es dedica a l'enviament de flors, plantes i cistelles de regals a domicili

L'empresa catalana amb seu a Sant Just Desvern FloraQueen ha obert un nou centre de producció propi de 320 metres quadrats a Milà per donar servei al mercat italià amb l'enviament de flors, plantes i cistelles de regals.

Fins ara, la companyia fundada el 2002 gestionava les comades des d'Itàlia a través d'un centre de producció de lloguer. Ara, amb aquestes noves instal·lacions, que s'ampliaran a 420 metres quadrats el novembre, es podran gestionar de forma directa les comades realitzades a la zona, segons ha informat la firma en un comunicat.

La nova planta de FloraQueen se suma al centre que l'empresa té a Sant Boi de Llobregat i amb el que treballa a Hörstel (Alemanya).

En els set primers mesos de l'any, FloraQueen ha gestionat més de 150.000 enviaments a tot el món i espera superar els 255.000 al tancament de l'any, la qual cosa suposarà un 30% més que el 2016.

Més informació
The Colvin Co, el 'marketplace' català de flors a domicili
El Mercat de la Flor vendrà 7 milions de roses per Sant Jordi
L'ornamentació nadalenca deixa enrere la crisi
Avui et destaquem
El més llegit