CA | ES

Fnac obrirà una botiga a Girona

La multinacional francesa inaugurarà un centre abans de final d'any al Centre Comercial Espai Gironès

L'empresa francesa Fnac, distribuïdora de productes culturals, d'oci i tecnologia, ha anunciat l'obertura de la seva primera botiga a Girona. Aquest centre estarà situat al Centre Comercial Espai Gironès, al municipi de Salt, i obrirà les seves portes abans de finals d'any. Serà la primera botiga de la companyia a la província de Girona i la sisena a Catalunya, ha informat la companyia en un comunicat.

Fnac ocuparà el local que fins ara tenia la cadena d'electrodomèstics Miró, que actualment es troba en concurs de creditors, i que té una superfície de 695 metres quadrats.

Els responsables de Espai Gironès han mostrat la seva satisfacció amb l'acord d'obertura que, segons ha destacat el seu gerent Pau Jordà, "ens permet comptar en les nostres instal·lacions amb una firma de referència en el sector cultural i de l'electrònica com Fnac i perquè el lloc triat per aterrar a la província de Girona serà el Centre Comercial de Salt".

Aquest nou anunci forma part del pla d'expansió de l'empresa, amb el qual pràcticament duplicarà la seva presència a Espanya en els propers cinc anys. De moment i emmarcant-se en el seu pla d'expansió, Fnac ha inaugurat centres a Andorra i Bilbao.

Marcos Ruão, Director General de Fnac Espanya, ha manifestat a propòsit d'aquesta propera obertura que "estem molt contents d'augmentar la nostra oferta a Catalunya, on sempre hem estat molt ben acollits i on tenim botigues emblemàtiques a Barcelona. A més, fer-ho dins d'un Centre Comercial de referència com Espai Gironès, on compartirem espai amb grans marques, augmenta la nostra confiança en la implantació d'aquesta nova tenda."

L'acord amb la cadena francesa per ampliar l'oferta comercial d'Espai Gironès s'afegeix als que el Centre ha tancat en les últimes setmanes amb la marca catalana Bossanova, Pandora i Calzedonia. Totes aquestes firmes han decidit apostar per l'Espai Gironès per la seva bona trajectòria i les possibilitats que ofereix a l'hora d'expandir els productes a la resta de la província de Girona.
Avui et destaquem
El més llegit