El fons Abac pren el control de la igualadina Plating Brap

L'objectiu de l'adquisició de la participació majoritària és donar suport al procés d'expansió nacional i internacional de la companyia

La façana de Plating Brap
La façana de Plating Brap

El fons de capital de risc Abac Solutions ha adquirit una participació majoritària en la companyia Plating Brap, especialitzada en recobriments electrolítics sobre plàstic, amb l'objectiu de donar suport al seu procés d'expansió nacional i internacional.

Plating Brap, que compta amb unes instal·lacions de 12.000 metres quadrats a Igualada, mantindrà el seu actual equip directiu, ha informat Abac en un comunicat aquest dijous.

La del grup Plating Brap és la quarta inversió del fons de capital de risc després de les adquisicions de Grup Metalcaucho, Figueras International Seating i PronoKal Group.

Plating Brap va començar a operar l'any 2004. Els seus recobriments s'usen pel cromat de peces de decoració, com l'aplicació d'emblemes i embellecedores en els vehicles, encara que tenen usos en altres àmbits industrials i productes de consum com a aixeteria, parament, envasats, packaging, electrònica i electricitat.

Més informació
L'Anoia necessita químics qualificats
L'Anoia celebra el 'Prepara't' per trobar feina
L’Anoia industrial, preparada pel 4.0
Avui et destaquem
Comentaris