El Fòrum Carlemany reconeix el paper de la dona a l'empresa

El Fòrum Carlemany ha volgut posar en valor l'activitat agrícola i de pagesia en el món rural

Anna Navarro, Sandra Masoliver i Dolors Català | Cedida Anna Navarro, Sandra Masoliver i Dolors Català | Cedida

L'associació empresarial gironina Fòrum Carlemany va reconèixer el paper de les dones en el món de l'empresa durant la celebració de la seva gala anual, que va tenir lloc a la Vall de Bianya el 15 juliol. L'entitat va atorgar el premi Sòcia d'Honor a l'empresària Anna Navarro, qui va ser considerada el 2021 la dona més influent del món en l'àmbit tecnològic per la revista Analytics Insight. A més, l'Associació de Dones del Món Rural va ser reconeguda amb el Falcó Carlemany.

Durant el seu discurs, Anna Navarro va demanar més presència femenina en els lideratges empresarials, sobretot al sector tecnològic: "Cal començar a introduir moltes més dones líders perquè fem molt bon equip. Tenim valors i talents diferents. És molt important que la tecnologia del futur sigui equilibrada". El reconeixement com a Soci d'Honor s'atorga a aquelles persones de "prestigi reconegut" que "s'hagin distingit per defensar els valors i principis" del Fòrum Carlemany en la seva trajectòria professional.

Sandra Masoliver: "Gràcies al coneixement compartit i a la humilitat per aprendre fan que avui sigui el Fòrum un model exitós"

Per la seva banda, Dolors Català, presidenta de l’Associació de Dones del Món Rural, va remarcar que per a la supervivència de l'agricultura i la ramaderia és necessari que el sector recuperi prestigi i tingui reconeixement social. Va convidar les dones pageses a "sortir de les explotacions" i a mirar què s'està fent a fora. Així mateix, veu el reconeixement com un impuls per posar en valor la tasca de les dones en les petites explotacions.

Durant la Gala, la presidenta del Fòrum Carlemany, Sandra Masoliver, va agrair el treball fet perquè l'organització "cada dia pertany més a les persones": "500 professionals ja som al Fòrum, agents de canvi del nostre territori que gràcies al coneixement compartit i a la humilitat per aprendre fan que avui sigui el Fòrum un model exitós, productiu i competitiu preparat per acompanyar-nos en el nostre dia a dia".

Avui et destaquem
El més llegit