El Fòrum Empresarial de l'Anoia analitzarà les oportunitats de la "nova normalitat"

La Unió Empresarial de l'Anoia vol posar de manifest la importància de la resiliència empresarial

Presentació de la cinquena edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia, amb Paula Arias i Joan Domènech, secretària general i president | Cedida Presentació de la cinquena edició del Fòrum Empresarial de l'Anoia, amb Paula Arias i Joan Domènech, secretària general i president | Cedida

La Unió Empresarial de l’Anoia reflexionarà sobre la resiliència i les oportunitats que han sorgit arran de la pandèmia de la covid-19 i la "nova normalitat". Ho farà en el marc de la cinquena edició del Fòrum Empresarial de l’Anoia, l’acte acadèmic on s'analitzen una preocupació o inquietud del teixit econòmic de la comarca. Tindrà lloc el dijous 16 de desembre, a Santa Margarida de Montbui, a les 18 hores.

"Volem anar més enllà i posar el focus en com hem de treballar, com ens hem de preparar i donar idees i pautes que puguin servir tant per a les empreses com per a la ciutadania, per avançar com a comarca en general", destaca el president de l’entitat, Joan Domènech. Per fer-ho, han realitzat enquestes a més de 450 persones sobre la situació econòmica actual i els reptes afrontar.

El document també ha comptat amb la valoració d'experts com els economistes Xavier Sala-i-Martin i Oriol Amat, l’experta en Recursos Humans María Ángeles Tejada, l’expert en innovació i estratègia empresarial Alfons Cornella o la doctora Irma Casas.

A més, durant el Fòrum Empresarial de l’Anoia es presenta l’informe econòmic i empresarial Empresa i Progrés, editat i impulsat per l’entitat anoienca. Es tracta d’una anàlisi de l’estat de les empreses, treballadors i societat i, a la vegada, un estudi de la realitat de la comarca en relació amb Catalunya, Espanya i l’entorn internacional.

Avui et destaquem
El més llegit