Fresenius Kabi vol doblar la seva producció a Vilassar de Dalt

La farmacèutica alemanya inverteix 20 milions d'euros per ampliar les seves instal·lacionst

L'empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi ha invertit 20 milions d'euros per ampliar les seves instal·lacions, satisfer una demanda més gran del mercat i doblar la seva capacitat de producció a la planta de Vilassar de Dalt (Barcelona), ha informat aquest la Conselleria d'Empresa i Ocupació en un comunicat.

El director de la planta de Fresenius Kabi a Vilassar de Dalt, Francesc Villagrasa, ha explicat que la inversió realitzada els proporciona "un molt elevat grau d'automatització" i els permet ser molt més competitius en el seu camp, a més de mostrar el seu compromís amb aquesta localitat del Maresme.

Fresenius Kabi està especialitzada en medicaments vitals i tecnologies per a la infusió, transfusió i nutrició clínica, i ofereix solucions per a pacients amb malalties crítiques o cròniques per via intravenosa i gastrointestinal.

Els productes de la planta de Vilassar s'exporten a Europa -sobretot a Espanya, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia-, a Austràlia i a Sud-àfrica. L'empresa alemanya té més de 32.000 treballadors a tot el món, 320 dels quals són a l'Estat espanyol, on té la seu central a Barcelona.
Avui et destaquem
El més llegit