Gallo especialitza la planta d'Esparraguera en pasta sense gluten

L'empresa alimentària salva el centre de producció del Baix Llobregat, que tenia previst tancar

Pastas Gallo ha decidit reconvertir la seva planta d'Esparreguera (Barcelona) que estava previst tancar, i finalment la reconvertirà en un centre especialitzat en la producció de pasta sense gluten.

Es tracta d'una estratègia per captar una "creixent demanda" d'aquest tipus de productes a causa de l'increment de població diagnosticada amb intolerància al gluten i la tendència general de reduir aquest aliment en la dieta.

Després de la seva reconversió, la planta es convertirà a la primera d'Espanya especialitzada exclusivament en pasta sense gluten i passarà a donar feina a 11 treballadors, després que 60 persones es veiessin afectades pel tancament.

El 2015, Gallo va dur a terme un pla industrial per concentrar la seva producció a les plantes que té a Granollers (Barcelona) i a El Carpio (Còrdova).

L'empresa, propietat de la família Espona, va vendre uns 1,5 milions de quilos de pasta sense gluten -l'1,3% de les vendes totals- l'any passat i amb la reconversió de la planta espera arribar al 3% de la producció.
Avui et destaquem
El més llegit