GES preveu una facturació de 428 MEUR a finals d'any

L'empresa de material elèctric compta amb una xarxa de 79 punts de venda a tot l'Estat

Exterior d'una planta de GES | GES Exterior d'una planta de GES | GES

El Grupo Electro Stocks(GES) preveu tancar el balanç de l’any 2022 amb una facturació de 428 milions d’euros, un increment d’un 24% respecte de la xifra del 2021 (345 milions). L’empresa amb seu a Sant Cugat del Vallès vincula la seva activitat al material elèctric, d’il·luminació, automatització i lampisteria per l’instal·lador professional. 

Arreu de l’Estat espanyol, GES compta amb una xarxa de 79 punts de venda, sota les marques Electro Stocks, Fluid Stocks i Kilovatio per donar servei a una cartera de més de 25.000 clients. Una de les principals palanques de creixement del grup és la divisió d’energia fotovoltaica, amb unes previsions d’una facturació de 42 milions. 

Un altre dels àmbits principals del Grupo Electro Stocks és el canal digital. Activat l’any 2018, enguany la botiga en línia ha incrementat les seves vendes un 53% respecte a les dades de 2021. L’empresa vallesana recalca com les seves previsions de creixement s’han realitzat sota el context de la crisi derivada de la guerra d’Ucraïna.

Més informació
Uriach trasllada les seves oficines a Sant Cugat del Vallès
Boehringer Ingelheim inverteix 11 milions d'euros en el hub digital de Sant Cugat del Vallès
Sant Cugat i Sant Quirze del Vallès, entre els deu municipis amb més renda per habitant
Avui et destaquem
El més llegit