Girona aposta pel turisme de congressos

La ciutat acollirà la principal organització mundial de turisme de congressos, l'ICCA i la reunió anual del Capítol Ibèric

L'Associació Internacional de Congressos i Convencions celebrarà a Girona l'assemblea general i la reunió anual del Capítol Ibèric, segons informen els responsables del Palau de Congressos. L'ICCA és la principal associació d'organitzadors de congressos, té la seu central a Amsterdam i és present a 85 països.

La regidora de Turisme de Girona, Coralí Cunyat, considera aquesta cita com "una oportunitat per poder demostrar als principals organitzadors de congressos i professionals del sector els recursos i potencialitats que té la ciutat".
 
Els participants de la trobada procedeixen de Portugal i de les ciutats espanyoles de Màlaga, Sevilla, València, Madrid, Pamplona, Sant Sebastià, Gijón i Barcelona, al costat de representants de l'ICCA holandesa.

L'evolució de les xarxes socials i el seu paper al negoci de reunions, les tendències al turisme o les noves formes de fer servir l'espai als centres de conferències són temes que es tractaran al congrés.

Avui et destaquem
El més llegit