Glovo arriba a Sant Cugat

La plataforma d'enviaments a domicilis permet comprar, rebre i enviar al moment qualsevol tipus de producte dins d'una mateixa ciutat

SuperGlovo compta amb set punts de recollida repartits per tota Barcelona SuperGlovo compta amb set punts de recollida repartits per tota Barcelona

Glovo, l'app que et permet comprar, rebre i enviar al moment qualsevol producte dins d'una mateixa ciutat, ha anunciat que començarà a oferir el seu servei a Sant Cugat a partir del 29 d'octubre. Juntament amb Rubí, serà la primera ciutat del Vallès Occidental on arribi aquesta plataforma creada el 2015 a Barcelona. També oferirà servei a Mira-sol i Valldoreix. Fa uns dies, UberEats també va anunciar la seva obertura del servei a Sant Cugat.

A la plataforma s'hi poden trobar restaurants, floristeries, botigues d'electrònica, farmàcies i mercats de barri, entre altres. D'aquesta manera, Glovo vol ser un servei a domicili dels comerços de tot tipus i pel qual es podrà encarregar des de menjar fins a medicaments. Pel que fa a menjar a domicilis, Glovo ha tancat acords per repartir a Sant Cugat comandes del McDonald's, La Tarantella Napolitana i El Mexicano.

"Sant Cugat i Rubí són dues localitats amb un gran potencial: hi ha molta gent que disposa de poc temps, viu en zones residencials allunyades dels establiments i coneix la nostra app. Estem molt contents i satisfets de poder-los proporcionar un servei que portaven temps demandant", afirma Jose Félix, Country Manager d'Espanya i Portugal, en un comunicat de premsa.

La startup, nascuda a Barcelona el 2015, ja opera en 21 ciutats espanyoles. A nivell internacional, Glovo està present a les principals ciutats d'Europa del sud i l'Amèrica llatina, com Roma, París, Madrid, Lisboa, São Paulo, Buenos Aires, Santiago de Xile i Lima. Actualment la companyia està en procés d'expansió a Europa de l'est i l'Àfrica, després d'haver-se estrenat a Casablanca, el Caire, Buscarest i Istanbul.

Més informació
Quan UPS era Glovo
Els repartidors de Glovo denuncien la companyia
La Tagliatella entra en el consell d'administració de Glovo
Avui et destaquem
El més llegit