• Territori
  • Google celebra a Barcelona el seu campus exprés per a emprenedors

Google celebra a Barcelona el seu campus exprés per a emprenedors

Un total de 13 start-ups tecnològiques amb base a la capital catalana se'n beneficiaran

    Imatge d'una de les jornades del Google Launchpad
    Imatge d'una de les jornades del Google Launchpad
    Europa Press
    01 de Desembre de 2015
    Act. 01 de Desembre de 2015
    Barcelona acull des d'aquest dilluns fins al divendres el programa Google Launchpad, el campus exprés per a emprenedors del qual es beneficiaran 13 start-ups tecnològiques basades a la capital catalana.

    Després del seu pas per Tel Aviv, París, Berlín, Londres i Hèlsinki, la iniciativa arriba a Barcelona per tercera vegada i oferirà un programa intensiu de preacceleració a aquestes 13 start-ups amb la col·laboració d'Incubio, Barcelona Activa, Itnig i Connector.

    L'objectiu d'aquest projecte, que es portarà a terme en Almogàvers Business Factory, és complementar els coneixements de les empreses, ampliar les seves xarxes de contactes i assessorar-les sobre les fases de desenvolupament, i tindrà mentors com Marc Borràs (Idealista), Silvia Pérez (Scytl) i Jaume Clotet (KPMG).

    Les 13 empreses participants són CreatorStats, Haptter, TimTul, Market in Cloud, Teamhood, myABCKit, IBPIndex, Popsail, Doctor eBooking, Woonest, GymByHours, Aloha24 i Adwoow, que operen en àmbits com el de l'esport, la salut i l'educació.

    Google Launchpad té una setmana de durada i les seves cinc sessions es dedicaran a abordar les estratègies de producte, l'experiència de l'usuari, el màrqueting i el rol de la tecnologia.

    La formació en totes aquestes àrees anirà a càrrec de 50 mentors procedents de companyies tecnològiques d'èxit, firmes consolidades d'altres segments d'activitat i entitats a l'òrbita start-up, i celebraran fins a 250 reunions one to one.

    Completarà el programa de Google Launchpad una visita al Centre Nacional de Supercomputació, adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i que té el superordinador MareNostrum, que utilitza els seus 10.240 processadors a avançar en el coneixement de matèries com l'astronomia, la biomedicina i la seqüenciació del genoma.