Els premiats durant la Nit de l'Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès | Cedida
Els premiats durant la Nit de l'Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès | Cedida

El Gran Penedès alça la veu per reivindicar més inversions

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha reconegut la tasca d'empreses del territori

La Federació Empresarial del Gran Penedès va reunir més de 350 empresaris en la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP, que va tenir lloc el 16 de juny i que va reconèixer el Grup Ondunova per la seva aposta pel territori. La celebració va servir per reivindicar el potencial econòmic de les comarques de l'Alt i Baix Penedès i el Garraf i reivindica més inversions a aquest territori. 

Neus Lloveras, presidenta de l'entitat, va fer especial èmfasi en la "necessitat urgent" de més inversió a les comarques del Gran Penedès. En aquest sentit, va assenyalar la importància d'equilibrar els percentatges d'inversió i va denunciar algunes de les mancances que pateixen, com per exemple la mobilitat. Així, va reclamar una millora de les comunicacions amb les grans capitals tant per serveis públics com per carreteres i autopistes.

Roger Torrent: “Volem arribar al 25% de pes de la indústria al nostre país"

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, va assegurar la voluntat del govern català de transformar el model productiu de Catalunya, avançant cap a la indústria, la sostenibilitat i la digitalització. "La reindustrialització del país genera llocs de treball de qualitat i ens lliga als territoris, que per nosaltres és imprescindible”, va indicar. 

“Volem arribar al 25% de pes de la indústria al nostre país. Ens sembla un objectiu ambiciós i possible alhora que ens permetrà generar riquesa amb una indústria moderna i verda”, va afegir el conseller, que va fer una crida a la col·laboració público-privada per tirar endavant: “És imprescindible anar tots a una”.

Empreses premiades

El Gran Premi FEGP 2022 a l’empresa de l’any va ser pel Grup Ondunova, empresa de cartró ondulat de Santa Margarida i els Monjos que ha destacat aquest 2021 per la seva aposta per créixer en el territori, vetllant per la sostenibilitat i la innovació. Alhora, Pep Minguell també ha rebut el premi Aegecat com a reconeixement a la seva tasca com a president del col·Lectiu de la Federació que va néixer per les necessitats del sector durant la pandèmia. 

Altres empreses reconegudes van ser l’agència de màrqueting Polièdric, l’agència de comunicació Gala Media, Agbar, Serveis Mèdics Penedès, Grup Entrem, Grup Serra Immobiliària, el celler Avgvstvs Forvm, la fàbrica de cals Cales de Pachs i el Festival Jardins Terramar de Sitges. També es celebrar l'aniversari d'empreses destacades com Cottet (120 anys) o Juvé&Camps (100 anys).

Avui et destaquem
El més llegit