Griffith Foods presenta la nova fàbrica de Valls

L'empresa americana de preparació de salses preveu oferir 21 llocs nous de treball

Griffith Foods ha presentat la nova planta de producció de Valls, la qual permet expandir les capacitats de producció i d'envasament de salses de la firma a tot el continent. L'empresa augmentarà fins a 21 llocs de treball en les noves instal·lacions, on actualment, ja compta amb una plantilla de 51 treballadors, segons ha informat la companyia en un comunicat.

L'empresa ja compta amb unes instal·lacions a Puigpelat i que ara amplia a la capital de l'Alt Camp. L'objectiu del trasllat és abastir la creixent demanda dels productes alimentaris "de primera qualitat", així com mescles en sec de condiments i millorar la flexibilitat de la producció.

D'aquesta manera, la nova planta està dissenyada per aconseguir també la certificació Halal, permetent la possibilitat de cobrir les necessitats destinades a clients en múltiples regions, dins i fora d'Espanya i fins i tot d'Europa. A més a més, disposa de zones de fabricació de salses i de mescles en sec i inclou una cuina culinària i instal·lacions de desenvolupament de productes. La nova planta també compta amb la certificació de compromís amb el medi ambient.

"No es tracta que el mercat estigui creixent; ja és bastant considerable i tenim l'oportunitat i la necessitat de cobrir la demanda," afirma el gerent de màrqueting de Griffith Foods Europa, Kristel Moens.

L'esdeveniment inaugural ha comptat amb la presència del Conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i del Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Marcos Mandojana, entre d'altres autoritats.
Avui et destaquem
El més llegit