El Grup Carles adquireix el despatx Rovira de Capellades

L’empresa anoienca es reforça incorporant la branca fiscal, comptable, laboral i mercantil de la firma capelladina

Imatge de la signatura de la compra del Grup Carles i el despatx Rovira Imatge de la signatura de la compra del Grup Carles i el despatx Rovira

El Grup Carles ha adquirit la branca de negoci d’assessorament fiscal, comptable, laboral i mercantil de Rovira Assessorament i Gestió, S.L., un dels despatxos històrics de Capellades i amb el qual ja mantenia un acord de col·laboració des de fa anys, segons informa l’empresa en un comunicat.

Amb aquesta compra, la quantia de la qual l’empresa no ha volgut revelar, Grup Carles reforça la seva posició a la població de Capellades on ja disposa d’una oficina des de l’any 2008, quan va assumir la continuïtat d’un altre despatx significat de la població, l’assessoria Respall. La facturació de Grup Carles del 2018 ha estat de 3,6 milions d’euros i compta amb una plantilla de 61 treballadors.

Amb la integració del negoci de Rovira també s’incorporarà a l’equip de Grup Carles l’economista David Aragon, amb l’objectiu de donar continuïtat de servei als clients i enriquir l’oferta professional de la consultora a la seva delegació de Capellades. El soci titular de Rovira Assessorament i Gestió, Josep Mª Rovira, es mantindrà vinculat professionalment amb Grup Carles durant un període transitori per garantir un correcte traspàs de la cartera de clients. Rovira, per la seva banda, continuarà explotant la seva branca de negoci dedicada a la intermediació d’assegurances i immobiliària, sense descartar un futur acord amb Grup Carles per integrar també aquestes especialitats.

“L’acord amb Rovira era un objectiu llargament perseguit per Grup Carles i ens permetrà enfortir l’oficina que ja tenim a Capellades, amb més volum de negoci i la incorporació d’un nou professional de l’àmbit fiscal i comptable que se sumarà a l’equip que dirigeix la Dolors Mena” diu Xavier Carles, director general de Grup Carles, el qual afegeix que “els clients de Rovira seguiran rebent el mateix bon servei al qual estaven acostumats i, a més, es podran beneficiar de l’amplitud de serveis professionals de Grup Carles i també de la seva tecnologia com l’accés als serveis de gestió online”.

 

 

Avui et destaquem
El més llegit