Grup Jorge adquireix l'escorxador de Mollerussa

El 95% de les vendes de l'empresa càrnica aragonesa provenen del sector porcí 

L'empresa càrnica Grup Jorge, amb seu a Saragossa, ha adquirit el mes de setembre Cárnicas Solà, l'escorxador de Mollerussa, al qual han anomenat Fortune Pig, segons informen treballadors de l'empresa.

La companyia preveu fer inversions a les instal·lacions per incrementar-ne l'activitat, tal com publica aquest dimecres el diari Segre per seguir mantenint-se en un lloc avantatjat en el teixit empresarial càrnic nacional, segons indiquen en el seu web.

Grup Jorge, amb més de 30 anys d'experiència en el sector, també compta amb una altra fàbrica a les comarques lleidatanes, a Ribera d'Ondara, anomenada Proteínas y Derivados, la qual es dedica al tractament tèrmic de subproductes.

La firma és un dels principals grups industrials d'Aragó donant feina a més de 3.500 treballadors i mantenint la seva presència en el sector porcí des de fa més de 80 anys. L'empresa és una de les més destacades en aquest sector, amb exportacions a més de 75 països a nivell mundial. 

Altres línies de negoci del Grup són el de l'agricultura amb el qual garantitzen aliments naturals i de qualitat gràcies als cultius ecològics i també estan presents en el sector de les energies renovables on tenen parcs eòlics i fotovoltaics.

Avui et destaquem
El més llegit