HP, millor empresa informàtica d'Espanya en gestió de talent

HP destaca la importància de l'atracció i gestió de talent per les grans companyies i indústries

El centre d'HP a Sant Cugat del Vallès | Cedida El centre d'HP a Sant Cugat del Vallès | Cedida

HP, amb una de les seves principals seus a Sant Cugat del Vallès, lidera el rànquing d'empreses espanyoles amb major capacitat d'atreure i retenir talent en el sector de la informàtica i el software. Així es desprèn en l'estudi Merco Talento, elaborat a través d'enquestes a 22.570 treballadors, 8.300 ciutadans, 7.366 estudiants i 173 responsables de recursos humans.

Més info: La "guerra" entre ciutats i empreses per atreure el talent

"La nostra indústria es caracteritza per la innovació contínua i la demanda d'una alta qualificació tècnica. El talent és un bé molt valuós pel que val la pena treballar i pel que competeixen la majoria de les organitzacions", ha destacat en un comunicat Laura Santacreu, directora de Recursos Humans d'HP pel sud d'Europa.

Segons la companyia, aquest reconeixement respon al compromís que han mantingut a l'hora d'identificar, cuidar i retenir el talent. HP destaca que han impulsat iniciatives que han permès fomentar una cultura empresarial basada en la recerca activa i la capacitació de joves talents.

"Per HP, la clau és ser una companyia atractiva als ulls dels seus treballadors i que la percebin com un bon lloc on créixer i desenvolupar-se", afegeix Santacreu.

Avui et destaquem
El més llegit