Impuls a la transformació de les pimes amb el programa 'Accelera el creixement'

Pimec i Diputació de Barcelona volen acompanyar a empreses de la demarcació en el seu creixement i transformació

El programa vol potenciar el creixement d'empreses de la demarcació de Barcelona | iStock El programa vol potenciar el creixement d'empreses de la demarcació de Barcelona | iStock

La Pimec i la Diputació de Barcelona impulsen l'onzena edició d'Accelera el creixement, el programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement. L'objectiu és donar suport a empreses per reorientar-se i transformar els seus negocis d'acord a les noves circumstàncies. Les companyies participants podran afrontrar una reflexió estratègica, identificar les claus d'èxit per al creixement, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

El programa dona suport per revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar l'actual situació incerta i reptes com la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial. Així mateix també s'aborda l'estructura financera, que moltes empreses han vist afectada després de dos anys de pandèmia.

Formació per al creixement

Accelera el creixement està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona, amb més de 3 treballadors i una trajectòria empresarial de més de 5 anys. Es farà una selecció de només 50 empreses. Les companyies escollides tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament amb experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i només n'haurà de pagar 500 euros. Les candidatures es podran presentar fins el 13 de juny de 2022. A banda de l'impuls de Pimec i la Diputació, l'agència pública NODE Garraf participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Avui et destaquem
El més llegit