Un incendi canvia els plans de l’European Blockchain Convention

El congrés s'havia de celebrar a l'Hotel Hesperia Tower, però finalment s'ha hagut de fer a l'auditori del World Trade Center de Barcelona

L'Hotel Hesperia Tower | iStock L'Hotel Hesperia Tower | iStock

Un incendi a l'Hotel Hesperia Tower ha obligat a canviar els plans de l'European Blockchain Convention, que havia de celebrar-se allà aquests dies 20 i 21 de gener. El congrés s'ha hagut de celebrar a l'auditori del World Trade Center de Barcelona, que forma part del Grand Marina Hotel.

Més info: Barcelona serà capital europea de la tecnologia blockchain al gener de 2020

El foc hauria començat a l'armari dels contadors elèctrics de l'aparcament de l'hotel, cosa que va obligar a desallotjar tot l'establiment i també van haver d'evacuar la superfície comercial que es troba just al costat.

Foment del Treball ha acollit la recepció de la tercera edició de l’European Blockchain Convention, el congrés sobre tecnologia blockchain líder a Europa que reuneix els principals players d’aquest sector. La patronal catalana valora molt positivament que els organitzadors hagin escollit un any més la ciutat de Barcelona per a la celebració d’un congrés que reunirà a més de 600 assistents i 50 experts en tecnologia blockchain.

La vicepresidenta de Foment, Mar Alarcón, ha destacat que “és un honor poder col·laborar en l’organització d’un congrés tan rellevant, que contribueix a enfortir el posicionament de Barcelona com a hub tecnològic europeu i a connectar encara més el teixit empresarial català amb l’ecosistema innovador”.

Més informació
Telefónica dota nou parcs científics de Catalunya amb 'blockchain'
Caixabank llança un servei de 'blockchain' per a empreses
El Govern garanteix les transaccions cibersegures amb ‘blockchain’
Avui et destaquem
El més llegit