Inditex compra la fàbrica de Schott a Sant Adrià del Besos

La multinacional gallega de la moda durà la seu de Berschka a prop de les Tres Xemeneies

La façana de la fàbrica de Schott La façana de la fàbrica de Schott

La multinacional gallega tèxtil Inditex ha comprat l'antiga fàbrica de Schott Ibérica, a Sant Adrià del Besòs, tal com ha avançat el diari econòmic del sector immobiliari Ejeprime i ha confirmat l'ACN. La planta, de 22.000 metres quadrats, va tancar el 2014 i està ubicada prop de les Tres Xemeneies.

Fonts del sector apunten que la companyia presidida per Pablo Isla té la intenció de traslladar-hi la seu que la cadena Bershka té a Palafolls, amb la intenció d'acostar les instal·lacions a la capital catalana. En canvi, Ejeprime publica que de moment Inditex no ha decidit a què dedicarà l'actiu i que la compra es fa en previsió de necessitats futures.

Segons fonts del sector, l'intermediari de la compravenda ha estat la consultora JLL, que no ha volgut donar detalls de la compra i per tant l'import de la transacció no ha transcendit.

Image aèria de la fàbrica de Schott

L'any passat Stradivarius ja va traslladar el seu centre de disseny a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), després de l'adquisició d'uns terrenys de 18.000 metres quadrats. L'activitat logística de la cadena es manté a Sallent.

Schott Ibérica, dedicada a la fabricació de tubs de vidre, va tancar la planta de Sant Adrià del Besòs perquè no veia viable invertir-hi per modernitzar-la. La producció es va traslladar a la principal fàbrica de la companyia a Mitterteich, a Alemanya. 

Més informació
Inditex guanya 2.341 milions d'euros i ven un 10% més
Uniqlo, escac a Inditex al seu propi taulell
L'apreciació de l'euro frena el benefici d'Inditex
Avui et destaquem
El més llegit