InnovaGirona, la comunitat virtual amb més de 130 empreses i entitats

InnovaGirona és una comunitat virtual on es vol fomentar la col·laboració i la innovació oberta i digital entre els agents del territori

Girona | Gemma Fontseca Girona | Gemma Fontseca

Més de 130 entitats i empreses s'han sumat a InnovaGirona, una comunitat virtual que vol potenciar la innovació digital al territori. La iniciativa es va posar en marxa al gener amb la voluntat de fomentar la col·laboració digital i la innovació oberta entre empreses, administració pública, entitats i agents de recerca gironines. A través del treball conjunt volen resoldre els reptes d'innovació que es plantegen.

La comunitat s'ha creat a través de la plataforma Nectios, on es comparteixen coneixements i projectes i es connecten els diferents agents del territori. Així, es converteix en un espai de trobada on poder interactuar amb altres usuaris. Des d'InnovaGirona es cerca la generació de resultats en forma de projectes, idees, solucions o esdeveniments, entre d'altres opcions.

En aquesta comunitat hi poden participar empreses, associacions, professionals, clústers, administració local, centres tecnològics, personal d'universitat i investigació, ciutadania o emprenedors. La plataforma permet conèixer l'activitat de l'ecosistema innovador del territori i col·laborar entre els diferents actors del sector. La innovació oberta és al centre del seu model de gestió, en què les empreses i institucions col·labores, cooperen i creen de forma conjunta productes, serveis o processos.

InnovaGirona compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea.

Avui et destaquem
El més llegit