Ja es pot aprendre anglès als FGC

Ferrocarrils posa en marxa una prova pilot per practicar l'idioma de Shakespeare durant el trajecte en tren

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha iniciat aquest dilluns al matí la prova pilot per oferir classes d'anglès als seus usuaris durant el viatge en tren.

La primera sessió s'ha fet durant el trajecte que s'ha iniciat a les 7 del matí a l'estació Manresa-Baixador en direcció Barcelona. Dues usuàries del tren s'han convertit per una estona en alumnes d'una iniciativa que es preveu que s'allargui durant tota la setmana.

La durada de les sessions pot anar dels 15 minuts fins a més d'una hora depenent de la distància del viatge i de moment són gratuïtes mentre duri la fase de proves.

La setmana vinent, del dilluns 26 al divendres 30 d'octubre, la prova es realitzarà a la línia R6 Barcelona-Igualada, en el tren que surt a les 07.06h d'Igualada i el que surt a les 18.13h de Plaça Espanya.

Per tirar endavant aquesta iniciativa, Ferrocarrils compta amb l'experiència i col·laboració de Vaughan System, una reconeguda empresa amb més de 30 anys de trajectòria oferint cursos d'anglès. El conegut com a "mètode Vaughan" basa el seu èxit en la qualitat del professorat: més de 300 professors imparteixen anualment al voltant de 350.000 hores de formació.

Després del període de proves, FGC valorarà el seu funcionament per implantar-la de forma definitiva.

Avui et destaquem
El més llegit