Joves Empresaris de Catalunya i la Fundació Princesa de Girona s'alien per l'emprenedoria

L'Associació de Joves Empresaris de Catalunya i la Fundació Princesa de Girona volen donar oportunitats a joves emprenedors catalans

Representants de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya i la Fundació Princesa de Girona | Cedida Representants de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya i la Fundació Princesa de Girona | Cedida

L'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya i la Fundació Princesa de Girona han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de promoure el talent emprenedor jove i donar suport a les persones que decideixen crear la seva pròpia empresa. Les dues entitats col·laboraran per incentivar la formació dels joves empresaris catalans i fomentar el seu creixement professional en el camp de l’emprenedoria. La finalitat és "refermar el paper de Catalunya com a hub d’innovació i talent emprenedor" en àmbits com la tecnologia, la medicina o la transformació digital.

"Aquest conveni evidencia una aposta de futur de l'Associació de Joves Empresaris i de la Fundació Princesa de Girona, que volen seguir treballant per a la creació de valor social, cultural i econòmic al territori", destaquen les entitats en un comunicat. Així, es comprometen a desplegar iniciatives conjuntes que serveixin per impulsar el talent, la recerca de la inversió i el suport a l’emprenedoria.

Salvador Tasqué: "L’objectiu de contribuir a posicionar Girona com a centre de talent jove”

Per Ruben Sans, president de l'Associació de Joves Empresaris, fomentar l’esperit emprenedor entre els joves "és oferir-los eines que els poden ajudar no només a afrontar la creació d’un projecte empresarial, sinó davant els reptes socials i vitals". Amb aquest acord es pretén crear "una oportunitat d'arribar a joves amb talent i fer créixer en ells les inquietuds de l’emprenedoria”.

Des de la Fundació Princesa de Girona, el director general, Salvador Tasqué, reivindica l'aposta de l'entitat per Catalunya i el territori amb "l’objectiu de contribuir a posicionar Girona com a centre de talent jove”. "Amb aquest acord podem connectar el nostre projecte amb una associació catalana de pes en l’activació econòmica i laboral del país a través dels joves i que aposta pel seu caràcter emprenedor”, emfatitza Tasqué.

Avui et destaquem
El més llegit