Kronos Homes inverteix 50 MEUR a Platja d'Aro

Els habitatges tindran entre una i tres habitacions i sortiran a la venda a partir de 400.000 euros

Platja d'Aro | iStock Platja d'Aro | iStock

El grup promotor i immobiliari Kronos Homes inverteix 50 milions d'euros per construir 82 apartaments d'alt estànding a primera línia de mar de Platja d'Aro (Baix Empordà). Els edificis, dels quals ja se n'ha engegat l'obra, s'aixecaran a la parcel·la situada entre el passeig marítim i el carrer Lleida, on abans hi havia l'hotel Columbus. Tindran entre una i tres habitacions, el seu preu de venda serà a partir dels 400.000 euros, i s'acompanyaran d'una zona enjardinada i un club amb pista de pàdel, un gimnàs i piscines. El projecte residencial, que s'ha batejat com a Brava, el signa l'estudi de Ricard Bofill. El de Platja d'Aro s'afegeix als projectes de Kronos Homes arreu de Catalunya, que sumen 300 milions d'euros d'inversió.

El director general de Kronos Homes, Rui Meneses, subratlla que els edificis tindran "solàriums panoràmics als àtics i jardins privats als baixos". A més, Meneses concreta que el club, que serà exclusiu per als propietaris, comptarà amb "pista de pàdel, gimnàs, un lounge i dues piscines, una infantil i l'altra d'adults".

"Hem volgut fer una arquitectura minimalista, racional i sostenible; sempre havíem volgut construir a la platja, mirant a l'horitzó", afegeix per la seva banda el CEO de l'estudi d'arquitectura, Pau Bofill.

Avui et destaquem
El més llegit