L'ADEPG i la UEP es fusionen

Les dues entitats han pactat un procés d'integració i formen la Federació Empresarial del Gran Penedès

Les assemblees generals de socis de la Unió Empresarial del Penedès (UEP) i l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEPG) han aprovat la proposta d'integració de les dues entitats, segons expliquen en un comunicat. Des d'ara i en el decurs de les properes setmanes iniciaran un procés per convergir en una única organització, la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

Els presidents de l'ADEPG i la UEP, Martí Sistané i Santi Carda, van iniciar les converses el passat mes d'agost i des del primer moment "s'ha valorat positivament la possibilitat d'acoblar les dues associacions i s'ha dissenyat un calendari de treball", afirmen des de les entitats.

L'acord preveu un període prou ampli de transició, fins al març del 2020, en què es convocaran eleccions. La Presidència de la Federació serà compartida amb les designacions de president i president adjunt.

El Comitè Executiu i la Junta Directiva de la nova institució reunirà tots els membres que fins ara formaven part dels respectius òrgans directius de les dues entitats, de manera que es reforçarà el caire representatiu en relació amb l'empresariat i el mosaic de sectors d'activitat de les tres comarques.

De la mateixa manera, la plantilla de la Federació aplegarà els set professionals que fins ara pertanyien a les dues entitats, mantenint tots ells les mateixes funcions, ara en una única orquestració.

D'altra banda, una comissió paritària, formada per tres membres de cadascuna de les dues entitats, ha realitzat un programa d'integració que s'ha presentat a les respectives assemblees generals.

A més a més, la Federació Empresarial del Gran Penedès aplegarà un mapa associatiu per damunt del miler d'empreses associades i tindrà seus socials al Vendrell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.
Avui et destaquem
El més llegit