L'Aeball inserirà 30 joves a empreses de l'Hospitalet i el Baix Llobregat

Aquest programa es dirigeix a joves d'entre 18 i 29 desocupats i registrats a la garantia juvenil

La patronal Aeball inserirà 30 joves a empreses de la zona de l'Hospitalet i el Baix Llobregat, en el marc de la segona edició del programa Fem Ocupació per a Joves, promogut pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

En un comunicat, l'entitat ha detallat que aquest programa es dirigeix a joves d'entre 18 i 29 anys en situació de desocupació i inscrits al registre de garantia juvenil.

Una vegada contractats, aquests joves rebran una formació professionalitzadora adequada al seu lloc de treball i podran obtenir una acreditació de la seva nova qualificació.

Les empreses que contractin aquests joves durant un mínim de sis mesos rebran una subvenció del SOC equivalent al sou mínim interprofessional en proporció a la jornada laboral.

Aeball col·laborarà amb les empreses interessades en la definició dels perfils professionals requerits, de l'itinerari formatiu de cada jove i de la recerca dels joves més adequats segons el perfil sol·licitat.

A més, també ajudarà a gestionar la subvenció corresponent per a cada empresa i tutoritzarà de forma personalitzada cada jove, que tindrà un orientador durant els sis mesos de contracte.

En la convocatòria de l'any 2013 que es va desenvolupar fins al març del 2015, Aeball va inserir 17 joves en empreses del territori que van obtenir una subvenció durant els primers 6 mesos del contracte, després dels quals el 80% dels participants van conservar el seu lloc de treball.
Avui et destaquem
El més llegit