L'Agroparc d'Ametller Origen crearà 700 llocs de treball

L'espai ocupa 121 hectàrees i està ubicat entre Gelida i Sant Llorenç d'Hortons

L'Agroparc de Grup Ametller Origen, un nou projecte pioner al món que vol estendre un concepte d'alimentació sense residus químics en un districte agroindustrial sostenible i basat en l'economia circular, crearà 700 llocs de treball i suposarà una inversió de 50 milions d'euros, han explicat fonts de la companyia.

L'objectiu és explicar a la societat la cadena de valor revalorant els sectors productius, ja que tots els cultius que se sembraran es desenvoluparan seguint una agricultura productiva d'alta qualitat, però de baix impacte ambiental, que proporcionarà aliments sense residus.

L'espai, de 121 hectàrees i ubicat entre Gelida i Sant Llorenç d'Hortons, abordarà el sector primari, la transformació i la comercialització directa, tancant el procés de l'economia circular.

El cofundador i director de Grup Ametller Origen, Josep Ametller, ha destacat que l'objectiu és que "tot el món pugui veure amb total transparència el que fa el Grup i com ho fa, des de la recol·lecció de les matèries primes fins a l'obtenció dels productes elaborats finals als nostres obradors".

L'Agroparc es conforma d'espais lliures, accessos i edificis i té diverses àrees: obradors vinculats als cultius i granges; cellers i cerveseria; Masia de Can Mata d'Abelló, per a hostaleria rural, i un departament de gestió, control i investigació agroalimentària amb una agrobotiga i una zona de degustació.
Avui et destaquem
El més llegit