L'empresa de bicicletes Capsule triplica facturació i crea 10 llocs de treball

La companyia de Pineda de Mar ven les bicicletes de ciclisme i triatló de forma telemàtica i sense intermediaris

L'empresa emergent catalana Capsule, que dissenya i produeix bicicletes de ciclisme i triatló, triplicarà enguany la facturació en comparació amb l'any passat. La companyia de Pineda de Mar va néixer el 2011, i fins ara ja ha creat 6 llocs de treball directes i 4 d'indirectes. Capsule és una de les companyies que formen part de l'acceleradora d'empreses Start-up Catalonia de la Generalitat a Mataró. La companyia del Maresme basa en seu model de negoci en la venda directa, telemàtica i sense intermediaris per poder oferir bicicletes a menys cost de les habituals i oferint 3.000 opcions diferents de muntatge.

Les bicicletes, que són de fibra de carboni, es venen de manera telemàtica a Catalunya i l'Estat espanyol, i de cara l'any vinent l'empresa estudia la possibilitat de comercialitzar-les a França i el Brasil.

Durant un any l'empresa ha estat acompanyada d'un tutor, seguint un programa de capacitació, participant en sessions col·lectives amb altres empreses i reunint-se amb experts i assessors especialitzats. L'objectiu és que les 12 d'empreses que hi han participat incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin els seus processos d'internacionalització i creïn llocs de treball.

Diversos campions del món, de Catalunya i l'Estat espanyol de disciplines com el duatló, l'aquatló o el paratriatló ja utilitzen les bicicletes de Capsule. De cara la temporada vinent, el campió del món de raids d'aventura, Albert Roca, ja ha anunciat que també competirà amb les bicicletes de la marca catalana.

La xarxa d'acceleradores Start-Up Catalonia s'emmarca en la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat que impulsa i unifica les polítiques de foment de l'emprenedoria. El programa dóna suport al creixement d'empreses innovadores catalanes de recent creació i les ajuda a créixer i professionalitzar-se amb un assessorament a mida.
Avui et destaquem
El més llegit