La filial immobiliària de Carrefour compra el Montigalà de Badalona

Carmila adquireix tres centres comercials a Espanya en una operació valorada en 77 milions d'euros

Carmila, la filial immobiliària de Carrefour, ha comprat el centre comercial Montigalà de Badalona i dos centres més a l'Estat espanyol. Els actius adquirits es troben situats al costat d'hipermercats del grup, en una operació valorada en 77 milions d'euros. Amb aquesta operació la firma eleva a 69 el nombre d'actius al país.

Amb aquestes adquisicions, la branca patrimonial del grup de distribució reforça el conjunt de la seva cartera, que al tancament del passat any estava composta per 189 centres comercials repartits per Espanya, França i Itàlia i valorats en uns 4.600 milions d'euros.

A part del centre badaloní, els altres dos són El Mirador de Burgos i l'Atalayas de Múrcia, que sumen un total de 30.000 metres quadrats de superfície comercial.

Els complexos s'han adquirit a Hispània Retail Properties, una firma participada pel Grup Lar, i compten amb una superfície d'entre 9.104 i 10.668 metres quadrats i amb una afluència d'entre 3,5 i 5 milions de visitants a l'any.

En paral·lel a l'operació a Espanya, la firma patrimonialista de Carrefour ha adquirit a França un lot de 18 locals del centre comercial Pince-Vent d'Ormesson, localitat propera a París.

Carmila ha indicat en un comunicat que la seva estratègia per a aquests establiments veïns als seus hipermercats passa per crear valor als actius mitjançant la seva dinamització.

Per a això, la companyia assegura tenir en marxa una cartera de projectes d'inversió de 1.200 milions d'euros en feines de millora i innovació en tota la seva cartera de centres comercials.

Carmila va ser constituïda a l'abril de 2014 per Carrefour, que controla el 42% del seu capital amb la finalitat de posar en valor centres comercials situats al costat dels seus hipermercats. La resta de l'accionariat de la firma està en mans de grans inversors institucionals.
Avui et destaquem
El més llegit