La indústria del vehicle elèctric busca públic a Barcelona

El Centre de Recursos del Vehicle Elèctric de la Riera de Caldes participa a Barcelona en la celebració del Dia sense cotxes

Sota el títol La Mobilitat Sostenible per la ciutat: la bicicleta elèctrica, l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, juntament amb l'Ateneu de Fabricació de les Corts de Barcelona, realitzaran conjuntament una activitat oberta a la ciutadania en el Dia Sense Cotxes el pròxim dijous 22 de setembre. Els assistents podran veure com és possible reconvertir una bici convencional en elèctrica de la mà de l'empresa Ebike, provar els nous patinets elèctrics Tromber de l'empresa perpetuenca Juconvi i conèixer diverses marques catalanes, com Uualk i Monty, que portaran bicicletes elèctriques per provar.

Ambdós Ajuntaments han decidit organitzar una activitat amb contingut formatiu i una exposició de patinets i bicicletes elèctriques com vehicle alternatiu al cotxe dins del marc de la Setmana Sostenible i Segura.

També el pròxim 30 de setembre a l'Escola Industrial de Barcelona, l'Ajuntament de Santa Perpètua participarà en les e-jornades amb la ponència 5000 km Electric Experiences a la Riera de Caldes, on s'explicarà l'experiència pionera, què s'està implantant per provar vehicles elèctrics en situacions reals de mobilitat i de les que s'han rebut més de 140 sol·licituds. Les e-jornades estan adreçades a professionals del sector de la mobilitat elèctrica, amb l'objectiu de debatre sobre el present i el futur del vehicle elèctric.

Per altra banda, els dies 1 i 2 d'octubre, l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda participarà en l'Expoelèctric, la Fira dedicada al Vehicle Elèctric, que actualment és l'esdeveniment urbà més important en mobilitat elèctrica del sud d'Europa. Durant dos dies, l'Ajuntament de Santa Perpètua tindrà un estand on es podrà obtenir informació sobre tots els projectes sobre Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible que s'estan impulsant a la Riera de Caldes.

Un projecte que roda
El projecte 5000 km Electric Experiences permet que les empreses i els ciutadans puguin provar durant uns dies un vehicle elèctric. També es continua amb l'oferta formativa innovadora especialitzada en vehicle elèctric que s'imparteix al CREVE.

Igualment, a partir del nou curs, s'iniciarà la IV Edició de l'ElectroCat, què és un campionat on poden participar equips d'estudiants de centres formatius d'automoció de tota Catalunya, en el que dissenyen i fabriquen un prototip de vehicle elèctric.
Avui et destaquem
El més llegit