La majoria dels participants a la Trobada del Pirineu troba el Brexit perjudicial

El 69% dels empresaris creu que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea els afectaria negativament

El 69% dels empresaris assistents a la 27 Trobada al Pirineu de la Seu d'Urgell (Lleida) considera que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea perjudicaria els seus negocis.

Aquest és el resultat del baròmetre empresarial al qual han contestat aquest divendres 260 empresaris en les jornades econòmiques i en què un altre 23% ha considerat que la sortida del Regne Unit no afectarà els seus comptes de resultats mentre un 8% ha afirmat que no sap si li influirà.

Un 60% té perspectives d'incrementar la seva facturació el 2016 respecte al 2015, respecte del 30% que ho descarta i un 10% que afirma desconèixer com acabarà l'any.

Similars són les xifres de la creació de llocs de treball, ja que un 57% preveu contractar més treballadors, un 35% no i un 8% no ho sap.

Respecte a les perspectives de més facilitats de finançament, el percentatge d'empreses optimista arriba al 67%, un 18% es mostra pessimista i un 15% no ho sap.

Preguntats si els afecta la incertesa de la política econòmica de la UE ha contestat que sí un 74% dels empresaris i el percentatge s'ha reduït al 64% en la pregunta si els afecta la incertesa de la política econòmica de la UE.
Avui et destaquem
El més llegit