La multinacional KP tria Sant Cugat

La companyia especialitzada en emabalatge d'alimentació estrena unes instal·lacions de 1.200 m2 on investigar sobre el llançament de productes al mercat

Edifici on se situa KP a Sant Cugat del Vallès | Cedida Edifici on se situa KP a Sant Cugat del Vallès | Cedida

Klöckner Pentaplast Group (KP), multinacional especialitzada en el mercat de làmines rígides, termoformables i flexibles per a l'embalatge d'alimentació, ha presentat aquest mes de novembre les seves noves instal·lacions de Sant Cugat. L'edifici, ubicat al parc empresarial de Can Sant Joan, constra de 1.200 m2, el qual es reparteix en un espai per a reunions, un laboratori on investigar i realitzar proves d'assaig i una àrea amb maquinària.

Es tracta d'un espai innovador i tecnològicament avançat on els clients de KP poden comprovar com llançar al mercat els seus productes amb una major celeritat i de forma més rendible. “El nostre centre representa la interacció, les idees i la innovació, els elements centrals per impulsar la recerca i el desenvolupament amb visió de futur en la indústria actual de l'envàs”, assegura el president de FCP (food and consumer) de la companyia, Daniel Dayan.

La idea de la multinacional és oferir una àmplia gamma de recursos i experiència i donar suport a comercials, tècnics i operatius perquè intercanviïn idees i descobreixin solucions d'embalatge innovadores. El centre alberga una àrea d'inspiració per al client, un supermercat i una cuina.

A través d'aquest espai, la companyia vol mostrar diferents innovacions de categories i productes per inspirar el desenvolupament de nous productes. “La idea és demostrar com es veuen els envasos en un prestatge o mostrador en una botiga, emulant les experiències reals del consumidor per als nostres clients”, expliquen.

 

Més informació
Àlex Corretja explica als empresaris els paral·lelismes entre esport i empresa
Directives perfilen l'empresa saludable a Sant Cugat
El Grup Bon Preu obrirà l'Esclat més modern a Sant Cugat
Avui et destaquem
El més llegit