La Piemontesa porta la pasta italiana a València

L'obertura del quart local a la Comunitat Valenciana s'emmarca en el pla d'expansió del grup al territori espanyol

Restaurant de la cadena a València | Cedida Restaurant de la cadena a València | Cedida

La Piemontesa ha inaugurat el seu primer restaurant a València, el que es converteix en el quart establiment a la Comunitat Valenciana, amb tres franquícies a Dènia, Elx i Xàbia. La cadena de restauració, que compta amb 20 establiments al territori espanyol, es troba en ple procés d'expansió i contempla dues noves obertures a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) i a Madrid abans de finalitzar l'any. 

Els productes de la xarxa de restaurants de La Piemontesa provenen de l'obrador que el grup té a Lleida. Allà s'elaboren els productes essencials de la carta: des de la pasta a les postres, en un procés artesanal que permet el control de qualitat i d'homogenització a tots els locals. Arran de les bones previsions d'expansió del negoci, la firma ha posat en marxa un obrador de major capacitat a la capital lleidatana per treballar les seves 141 referències i les més de 400 combinacions qu epermeten. Amb 7.500 m2, ocupa 40 persones i es preveu que aconsegueixi el centenar de persones a ple rendiment.

De La Tagliatella a La Piemontesa

El model de negoci de la Piemontesa ha estat desenvolupat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d'experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians La Tagliatella, de la qual va ser propietari fins el 2006. Chacón està considerat com la persona que va introduir l'autèntica pasta italiana a Espanya.

En 2012 va crear La Piemontesa, un concepte de negoci de capital 100% espanyol, basat en un model de restauració italiana organitzada, de fàcil gestió i alta rendibilitat amb la garantia d'un producte de primera qualitat elaborat de forma artesanal. El grup té el seu propi mercat, els seus proveïdors en origen i és el seu propi fabricant.

Actualment, La Piemontesa té presència a Andalusia, Aragó, Catalunya, Madrid, Navarra i València.

Més informació
El turisme mediterrani, a debat
La cuina italiana ‘made in Lleida’
València inaugura el 'coworking' Breakers Hub
Avui et destaquem
El més llegit