La PIMEC configura els nous òrgans de govern de l'entitat

La patronal, amb Josep González al capdavant, incorpora quatre noms nous en el comitè executiu

La PIMEC ha configurat la seva nova estructura. La Junta Directiva de l'entitat ha aprovat per unanimitat els membres dels òrgans de govern de la patronal presidida per Josep González, qui ja ha estat ratificat en el càrrec.

PIMEC ha donat el vistiplau a l'entrada de quatre noms nous. Així doncs, la vicepresidència estarà ocupada per Joan Alarcón, del Grupo Corona España, Joan Maria Gimeno, de Laudis Consultor i Emili Rousaud, nova incorporació de Factor Energia.

El Comitè Executiu estarà format pels següents càrrecs: Víctor Campdelacreu (Exactus 3000), Miquel Camps (Miquel Camps SA), Cristina Contel (ACES), Pere Cornellà (Pere Cornellà SA), Daniel Furlan (Danfran), Carme García (Gabinet jurídic Francesc José M. Sánchez), Alejandro Goñi (Associació de Concessionaris del Mercat de la Concepció), Esteve Pintó (Catalana de perforacions), Francesc Roig (Promisol), Eduard Royo (European Consultant Lobby) i Josep-Joaquim Sendra (Serveis antiplagues, higiene i control ambiental).

Entre les novetats en la composició del Comitè Executiu de PIMEC cal remarcar que s'ha renovat un 26,6% dels membres i que Jordi Esteller i Lluís Bahamonde, fins ara vicepresidents, han estat nomenats adjunts a la presidència.

La patronal també ha aprovat els presidents sectorials i de les comissions de treball de la PIMEC.
Avui et destaquem
El més llegit