Lego obrirà la primera 'flagship' d'Espanya a Barcelona

Tot i que encara no s'ha detallat on se situarà la botiga, l'empresa informa que s'obrirà abans de Nadal i que donarà feina a més de 10 persones

Lego obrirà una 'flagship store' a Barcelona | Cedida Lego obrirà una 'flagship store' a Barcelona | Cedida

Lego ha triat Barcelona per obrir-hi la primera flagship store d'Espanya. L'empresa encara no ha detallat on s'ubicarà la nova botiga ni la data exacta d'obertura, però sí que ha indicat en un comunicat que s'inaugurarà abans de la campanya de Nadal i que donarà feina a més de 10 persones. El procés de selecció començarà "en uns dies", segons la mateixa companyia. 

Aquest establiment s'afegirà als dos amb què ja compta l'empresa de jocs a la capital catalana, als centres comercials de l'Illa Diagonal i La Maquinista. A la resta de l'Estat espanyol, també té dues botigues a Madrid, una a Saragossa i una a Sevilla. El nou establiment insígnia de la companyia serà "un homenatge a la creativitat de la ciutat de Barcelona i oferirà una completa experiència 100% Lego amb una gran dosi d'innovació", segons el comunicat. 

L'espai estarà dissenyat a partir d'emblemes de la ciutat i comptarà amb referències diverses que els clients podran identificar fàcilment. L'arquitectura de la ciutat, el modernisme, els mosaics o el trencadís seran alguns dels motius presents. A més de l'assortiment del catàleg de Lego, la flagship store també comptarà amb experiències de joc per als visitants.

Aquesta inauguració forma part del pla de l'empresa d'obrir 130 botigues de Lego a tot el món durant aquest 2021. Al tancament de l'any passat, en tenia un total de 678. Tot i la pandèmia, les vendes del grup van créixer un 21% a tot el món el 2020.    

Més informació
Lego, Playmobil i 'escape rooms': una altra manera de fer créixer l'empresa
Lego es prepara per Nadal: obre dues botigues a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit