Leroy Merlin aterra al centre de Barcelona

La botiga, que obrirà el 2018, donarà feina a 60 persones

La nova botiga de Leroy Merlin s'ubicarà al carrer Fontanella La nova botiga de Leroy Merlin s'ubicarà al carrer Fontanella

Leroy Merlin ha anunciat que obrirà la seva primera botiga al centre de Barcelona durant el primer trimestre del 2018 i que crearà 60 llocs de treball nous. En un comunicat aquest dilluns, la companyia ha explicat que invertirà cinc milions d'euros a la nova botiga, que estarà situada al carrer Fontanella número 12 i que comptarà amb una superfície comercial de 2.450 metres quadrats.

El director de desenvolupament de Leroy Merlin Espanya, Juan Sevillano, ha destacat com la companyia realitza "una escolta constant de les creixents i canviants necessitats del consumidor", i ha confirmat que la voluntat de l'empresa és cercar altres ubicacions al centre d'altres capitals del país. Leroy Merlin Barcelona se sumarà, així, als sis punts de venda que la companyia té actualment a Catalunya.

Aquesta obertura s'emmarca en el pla d'expansió 2017-2021 de l'empresa, en el qual està previst l'engegada de 31 nous punts de venda a Espanya, amb una inversió de més de 608 milions d'euros.

Més informació
El bricolatge de Leroy Merlin arribarà a Girona el 2018
Leroy Merlin obrirà el 2018 la primera botiga a Lleida
Leroy Merlin obre la seva sisena botiga catalana a Sant Cugat del Vallès
Avui et destaquem
El més llegit