Leroy Merlin renova la seva botiga de Sant Boi de Llobregat

La companyia francesa inverteix set milions d'euros per remodelar els 11.500 m2 del centre

La botiga que Leroy Merlin té a Sant Boi de Llobregat ha estrenat la seva renovació íntegra, després d'una inversió de set milions d'euros, i ha creat deu nous llocs de treball.

El local ha redissenyat els seus més d'11.500 metres quadrats per tenir més amplitud, noves zones cobertes, més punts de venda i de cobrament, un taller d'emmarcat, i s'han modernitzat i ampliat la guarderia i la cafeteria per a clients, segons un comunicat de la companyia del condicionament de la llar.

També s'han incorporat nous serveis i més productes, amb 10.000 noves referències, fet que suposa un total de més de 36.000 referències en estoc i més de 100.000 sota comanda.

La directora de Leroy Merlin Sant Boi, Soledad Bautista, ha destacat que la remodelació facilita la compra als consumidors amb més bones instal·lacions, a més de l'assessorament "de 245 col·laboradors".

L'empresa destaca la seva aportació a l'ocupació d'aquest i altres municipis de la zona, i es considera un "important actiu per al teixit empresarial local": aposta per proveïdors locals per oferir els seus serveis, i per empreses de la zona per als seus serveis d'instal·lació, transport i neteja, entre d'altres, cosa que l'any passat es va traduir en més d'1,4 milions d'euros anuals per a l'economia local.
Avui et destaquem
El més llegit