Leroy Merlin renova la seva botiga de Sant Boi de Llobregat

La companyia francesa inverteix set milions d'euros per remodelar els 11.500 m2 del centre

El centre de Leroy Merlin a Sant Boi de Llobregat
El centre de Leroy Merlin a Sant Boi de Llobregat
La botiga que Leroy Merlin té a Sant Boi de Llobregat ha estrenat la seva renovació íntegra, després d'una inversió de set milions d'euros, i ha creat deu nous llocs de treball.

El local ha redissenyat els seus més d'11.500 metres quadrats per tenir més amplitud, noves zones cobertes, més punts de venda i de cobrament, un taller d'emmarcat, i s'han modernitzat i ampliat la guarderia i la cafeteria per a clients, segons un comunicat de la companyia del condicionament de la llar.

També s'han incorporat nous serveis i més productes, amb 10.000 noves referències, fet que suposa un total de més de 36.000 referències en estoc i més de 100.000 sota comanda.

La directora de Leroy Merlin Sant Boi, Soledad Bautista, ha destacat que la remodelació facilita la compra als consumidors amb més bones instal·lacions, a més de l'assessorament "de 245 col·laboradors".

L'empresa destaca la seva aportació a l'ocupació d'aquest i altres municipis de la zona, i es considera un "important actiu per al teixit empresarial local": aposta per proveïdors locals per oferir els seus serveis, i per empreses de la zona per als seus serveis d'instal·lació, transport i neteja, entre d'altres, cosa que l'any passat es va traduir en més d'1,4 milions d'euros anuals per a l'economia local.
Avui et destaquem
Comentaris