Lidl posarà en marxa un magatzem a Constantí

La cadena de supermercats invertirà 13 milions d'euros per atendre la demanda logística

Un dels supermercats de la cadena Lidl | ACN Un dels supermercats de la cadena Lidl | ACN

Lidl fa nous passos endavant per continuar creixent a tot Espanya, generant riquesa i ocupació a partir de la seva activitat. Aquesta vegada, la cadena de supermercats posarà en marxa un magatzem provisional a Constantí (Tarragona) a mitjan 2024 que li permetrà atendre temporalment les seves necessitats creixents operatives, anticipant-se també a la construcció del seu futur centre logístic en aquest municipi.

La companyia invertirà prop de 13 milions d'euros a les obres d'adequació d'aquest magatzem provisional, destinades principalment a equipar els quatre mòduls d'emmagatzematge als quals es distribuiran els seus més de 40.000 m2 de superfície i mig centenar de molls de càrrega. El magatzem està situat a pocs quilòmetres de la parcel·la de 185.000 m2 que Lidl va adquirir per establir indefinidament la seva futura plataforma logística amb l'objectiu de garantir la seva expansió de forma sostenible.

L'operació d'arrendament, tancada en règim de lísing amb Tristan Capital Partners i Kefren Capital Real Estate (Amb l'assessorament de CBRE), implicarà també a mitjà termini la contractació de personal que, una vegada construïda la plataforma logística, hi traslladarà la seva activitat de forma definitiva. Aquest projecte, que generarà riquesa i ocupació local, se sumarà als altres quatre que la cadena de supermercats preveu inaugurar durant els anys vinents a Martorell, Granada, Madrid i Lleó.

Més informació
Lidl prem l'accelerador a Catalunya amb 8 noves botigues i una inversió de 100 milions d'euros
Lidl inaugura la seva segona botiga a Rubí
Lidl destina el 30% del que compra a Catalunya a l’exportació
Avui et destaquem
El més llegit