Lidl crea 50 llocs de feina al Mercat de Sant Antoni

La cadena de supermercats inaugurarà el proper 23 de maig la seva botiga més emblemàtica a Barcelona

Lidl inaugura botiga al
Lidl inaugura botiga al

La cadena de supermercats Lidl obrirà un establiment en el renovat Mercat de Sant Antoni el pròxim 23 de maig, on ha invertit més de dos milions d'euros i ha contractat 50 nous treballadors per donar servei a 130.000 veïns. Segons la pròpia companyia, serà "la botiga més emblemàtica de la cadena a Barcelona". Tant per ubicació, com pel mercat i la seva tradició.

Mercats de Barcelona va escollir dins el projecte de renovació a Lidl per completar l'oferta comercial del centre, on conviuran tres espais comercials: el tradicional mercat d'alimentació, els Encantis i el Dominical. Més concretament, l'establiment de la cadena alemanya se situarà en la primera planta subterrània del mercat i disposarà d'una superfície de venda de 1.300 metres quadrats.

Com a novetat, el nou establiment comptarà amb un mur vegetal de 5 metres d'alçada a la paret de l'entrada que absorbeix el CO2 i purifica l'aire de manera natural aixi com un paviment cinètic que permet generar electricitat a través de la reutilització de l'energia produïda per la trepitjada dels clients.

Segons el director regional d'Expansió i Immobles de Lidl, Albert Lavín, “el que estem aconseguint a Barcelona és un exemple del que volem aconseguir en altres grans ciutats d'Espanya: obrir-nos pas a les zones amb major densitat de població per estar cada vegada més prop del consumidor”.

L'aposta per Sant Antoni s'emmarca en el pla d'expansió del grup, que pretén reforçar la seva presència en els grans nuclis urbans del conjunt d'Espanya, on està present des del 1994 i on compta amb 550 botigues, deu plataformes logístiques i una plantilla de més de 13.000 persones.

Més informació
Lidl creix un 7,8% i inverteix 330 milions d'euros
Lidl posa un peu a les Corts
Lidl inverteix 2,5 MEUR en un supermercat a l'Hospitalet
Avui et destaquem
Comentaris