Lidl obre nova botiga a Palafrugell amb 20 treballadors més

La cadena de supermercats inverteix 4,6 milions d'euros en el nou establiment

Un estambliment de Lidl. | Cedida Un estambliment de Lidl. | Cedida

Lidl ha obert aquest dijous les portes del seu nou establiment a Palafrugell (Girona), concretament a la Plaça Europa. Coincidint amb el final de la primavera, la cadena de supermercats ha fet el seu particular canvi d'armar substituint l'anterior botiga del carrer Torroella per aquesta altra. La construcció ha suposat una inversió de 4,6 milions d'euros i hi ha una superfície de vendes de 1.300 metres quadrats, un 30% més que l'anterior, així com 130 places d'aparcament. A Girona ja són 16 botigues i més de 300 treballadors.

Per a la posada en marxa del nou Lidl de Plaça Europa s'ha contractat 20 nous treballadors per conformar una plantilla total de 40. Es disposarà d'un horari comercial de 9 a 22 hores de dilluns a diumenge per tal de promocionar el nou centre. Tant és així que aprofitant l'obertura hi haurà també un foodtruck a la sortiga que oferir`a una degustaci´o de productes marca de la casa per tots aquells que es gastin més de 20 euros en la seva compra. 

Per últim, les bosses de plàstic per portar la compra a casa ja són cosa del passat i és que s'han substituit per bosses de ràfia o paper. 

Més informació
Lidl inverteix 3,3 MEUR en un supermercat a Tarragona
Lidl obrirà sis supermercats i crearà 100 llocs de feina
La setmana de Torra, Lidl i la bufetada jurídica
Avui et destaquem
El més llegit